Izvor:
22.08.2019 u 10:21
0

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA: DINA GALORINI KONAČNO ISPUNILA SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! (FOTO)

ONA JE SESTRA NAJPOZNATIJE UČESNICE PAROVA: PRED NJOJ SVI MUŠKARCI PADAJU NA KOLENA! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Dina Galorini, ispunila je svoju životnu želju! Naime, ona je nakon završetka rijalitija rešila da se posveti svom školovanju pa je tako vrlo brzo diplomirala!

PONOVO ĆE NA SUD: Goca Tržan ZARATILA sa Ivanom Marinkovićem zbog dugova, a sada ON ovo zahteva od nje! (FOTO)

Dina je presrećna što je ispunila svoju najveću želju! Ona je nakon završetka rijaliti šou programa Parovi, nastavila školovanje tamo gde je stala, pa je vrlo brzo završila sve što je trebalo i konačno sada može da kaže da je akademski građanin ove zemlje! – rekao je izvor blizak Dini!

SVE JOJ DOBRO IDE OSIM LJUBAVI: ANAMARIJA REŠILA DA RASPIŠE KONKURS ZA NOVOG DEČKA, OVO SU USLOVI?! (FOTO)

Ovim povodom kontaktirali smo i Dinu koja nije mogla da sakrije svoju sreću što je konačno uspela da završi ono što je započela!

SVI SU SE USPANIČILI: GASTOZ NAPRAVIO HAOS, NAKON TOGA SE DOGODILO PRAVO ČUDO! (FOTO)

Presrećna sam, mojoj sreći nema kraja! Zaista mi je ovo bilo jako bitno da završim i ništa nije moglo da me spreči u toj nameri! Sada se osećaj ispunjeno, uradila sam sve što sam želela! – rekla je Dina Galorini za naš portal!

ISPLIVALA VRELA PREPISKA: MILI NAPRAVIO NEPROMIŠLJEN POTEZ, OVO ĆE GA SKUPO KOŠTATI?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter