Izvor:
23.10.2016 u 03:24
0

DRAMA: Dalila OD SINOĆ u BOLNICI!

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, završila je sinoć u bolnici.

Naime, kako nam javlja naš anonimni izvor koji je želeo da ostane anoniman, Dalili su se svi problemi skupili i sinoć je popila malo više, pa je zbog toga morala da završi u bolnici na ispiranju.

-Dalilini fanovi su zabrinuti, ali nema potrebe. Mi smo sinoć malo više popile, a Dalila nije bas najbolje podnijela. Nije joj lako prekriti tugu i sve što je snašlo u ovih zadnjih par mjeseci. Bila je na ispumpavanju alkohola premda da nije kod nas u CG osigurana i da joj je pasoš istekao, ljekari su dali sve od sebe. Nadala se da će se Mladen javiti i uskočiti u pomoć alo ništa od toga i to joj teško pada. Sad spava i miruje. Obavjestite fanove čim bude bolje ona će im se obratiti. Hvala vam unaprijed – objašnjava naš izvor.

Pošto smo i sami vidjeli koliku su njeni fanovi zabrinuti, molimo ih da se strpe još malo, a čim budemo stupili u kontakt sa Dalilom javićemo vam kako se ona sada oseća i da li je sve poršlo u redu.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter