Izvor:
21.08.2019 u 18:05
0

LJUBAVNI PAR UHVAĆEN U NEPRIJATNOJ SITUACIJI: Nisu ni znali da je uključena kamera! (FOTO)

PROZVALA SVE PRIRODNE DEVOJKE: Ne podnosi ih! Na njihov račun uputila najstrašnije uvrede! (FOTO)

Aleksandra Marjanović nakon provedenog vremena sa dečkom u Bijelom Polju, vratila se u Beograd srećna i zadovoljna. Najavila je da će se sastati sa sestrom Anđelinom Marjanović i njenim izabranikom Đoletom Tomićem.

Aleks ih je prvo probudila veoma rano, zbog čega su se ljutili, a posle toga je morala da ih snimi za vreme ručka kako su jedno drugo hranili i mazali hranom pa je napisala:

-Ovo samo oni mogu- napisala je Aleks

BIVŠA TAKMIČARKA U VAZDUHU: Nije znala šta je snašlo! (FOTO)

MORALA JE DA POSETI OVO MESTO: Bels ne prestaje da uživa u čarima Istanbula! (FOTO)

POMETNJA NA BAZENU: Mladen rešio da se osveži! (FOTO)

DOBIO OZBILJNE PRETNJE ZBOG MARINKOVIĆA: Uputio mu uvrede pa nastao haos!Rat u najavi! (FOTO)

Tokom rijalitija ljubavni par je imao dosta nesuglasica sa Aleksandrom, sestre su znale mnogo puta da se posvađaju kao i Đole sa Aleks, ali sada je sve drugačije. Rešili su sve nesuglasice što se može zaključiti po vremenu koje provode zajedno.

Happytv.rs
foto:Instagram/Printscreen/alexandramarjanovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter