Izvor:
21.08.2019 u 10:55
0

SPREMA PAKLENI PLAN: MASTTOR IZDAO IVANIU BAJIĆ, RAZLOG JE NEVEROVATAN! (FOTO)

OVO JE NJIHOVA BAJKA: Video koji je mnoge rasplakao, emocije su jače od svega! (VIDEO)

Bivši učesnik Parova, Masttor sprema novu taktiku za novu osmu sezonu! Naime, on se nada da će dobiti ponudu od produkcije da bude deo nove sezone pa tako želi da bude spreman na sve!

ŠOK IZDANJE BIVŠE UČESNICE: OSKUDNO ODEVENA ŠOKIRALA VOZAČE, ZAMALO IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU?! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavila se prepiska koja je nastala između Mastora i fanova Ivanie Bajić koji žele da je odvoje od Požgaja ukoliko budu zajedno u novoj sezoni! Mastoru nije bilo teško da prihvati ovaj zadatak pa je odmah prihvatio da deluje u vili!

BIO JE ĐOLETOVA NAJVEĆA PODRŠKA: NIKADA GA NISTE VIDELI U EMISIJAMA, EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Oni su obećali da će ga svojim glasovima dovesti do prvom mesta i dati mu krunu koju toliko želi! Kako će na ovo reagovati Ivania Bajić ostaje da vidimo! Čini se da je Mastor prodao prijateljstvo zbog obećanja!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter