Izvor:
21.08.2019 u 09:49
0

OVO JE NJIHOVA BAJKA: Video koji je mnoge rasplakao, emocije su jače od svega! (VIDEO)

ŠOK IZDANJE BIVŠE UČESNICE: OSKUDNO ODEVENA ŠOKIRALA VOZAČE, ZAMALO IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU?! (FOTO)

Bivši fudbaler Nikola Lakić svoju suprugu Aleksandru Coku Tasić upoznao je u rijaliti šou programu Parovi! Iako su svi bili protiv njih, oni su se borili za svoju ljubav! Na jednoj strani su bili njih dvoje, na drugoj svi ostali!

BIO JE ĐOLETOVA NAJVEĆA PODRŠKA: NIKADA GA NISTE VIDELI U EMISIJAMA, EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Roditelji su se javljali u program gotovo svakog dana, nisu želeli da gledaju svoju decu kako razmenjuju nežnosti pred kamerama! Onda je usledio šok za sve kako u vili tako i van nje!

MAMI NA SE*S: Atina Ferari zagolicala mušku maštu, kada su videli OVO potpuno su odlepili! (FOTO)

Nikola i Coka su saznali da će postati roditelji, što je njihov odnos samo još više osnažilo! Borili su se još jače protiv svih koji su bili protiv njih, i sada nakon devet meseci na svet je došao Lazar Lakić! Sada imate priliku da pogledate emisiju "U provodu sa Parovima!" i vidite kako je ljubav pobedila sve!

SADA JE STVARNO KRAJ: ELVIN OSTAJE BEZ IZABELE, RAZLOG JE UPRAVO OVAJ MOĆNIK?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter