Izvor:
21.08.2019 u 07:16
0

SADA JE STVARNO KRAJ: ELVIN OSTAJE BEZ IZABELE, RAZLOG JE UPRAVO OVAJ MOĆNIK?! (FOTO)

JELENA ILIĆ NE ŽELI VIŠE NIKOG DA TRPI: MUKA MI JE OD VAS, SVAKO TREBA DA IMA SVOJ ŽIVOT! (FOTO)

Bivši učesnik Parova, Elvin Kadrić Kadra, otputovao je sa svojom dragom Izabelom Alijoski u Istanbul! Međutim, izgleda da njemu ovo putovanja i neće ostati baš u lepo sećanju ako je suditi po svemu što se događa tamo!

REŠIO DA POSTANE TATA: MILI ULAZI U OSMU SEZONU I PRAVI DETE PRED KAMERAMA!? (FOTO)

Elvin ne može da podnese činjenicu da se Izabeli u Istanbulu na svakom koraku udvaraju momci! Naime, ona je vrlo atraktivna i nema momka na ulici koji se nije okrenuo za njom! On pokušava da se pravi kao da se ništa ne dešava ali prosto to nije moguće! Poslednja scena koja se dogodila u salonu lepote koji posećuju je naterala Kadru da se dobro zapita šta dalje! – rekao je naš izvor blizak paru!

SVI SU SADA PROŠLOST: UČESNICA PAROVA REŠENA DA ON BUDE U NJENOM KREVETU! (FOTO)

Neki lokalni biznismen je došao kod njenog prijatelja i odmah ga je očarala čim je video! Bukvalno je počeo da joj se nabacuje bez obzira što je Elvin bio tu! Njemu nije bilo prijatno pa je Izabela sa prijateljima smirila situaciju inače ko zna šta bi do kraja bilo! Istina je da ukoliko bi Izabela želela odmah bi našla bogatog udvarača tako da bi Kadra definitivno ostao bez nje! – dodaje on.

KRILA JE OVAJ DETALJ KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA JE REŠILA DA GA PODELI SA SVETOM: Aleksandra Marjanović POKAZALA OVO i dokazala svima da NIJE ONAKVA KAKVU JE ZNAMO!

Happytv.tv
Foto:Instagram/izabela_alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter