Izvor:
21.08.2019 u 06:44
0

REŠIO DA POSTANE TATA: MILI ULAZI U OSMU SEZONU I PRAVI DETE PRED KAMERAMA!? (FOTO)

SVI SU SADA PROŠLOST: UČESNICA PAROVA REŠENA DA ON BUDE U NJENOM KREVETU! (FOTO)

Milutin Radosavljević Mili navodno se sprema za predstojeću, osmu sezonu “Parova”, u kojoj planira da pronađe onu pravu i napravi joj dete! Naime, Mili je shvatio da je sada pravo vreme da se skrasi i formira porodicu, pa je rešio da to sve uradi upravo u velelepnoj vili u Zemunu, gde je u prethodnih nekoliko godina gotovo živeo.

KRILA JE OVAJ DETALJ KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA JE REŠILA DA GA PODELI SA SVETOM: Aleksandra Marjanović POKAZALA OVO i dokazala svima da NIJE ONAKVA KAKVU JE ZNAMO!

Mili je shvatio da je već sada u godinama, pa je u razgovoru sa ocem Rakcem shvatio da ne bi bilo loše da dobije dete, a da njemu podari unuče. Shvatio je da je mnogo sazreo u poslednje vreme i više ne pravi probleme kao u mladosti. Rešio je da se sada maksimalno uozbilji i nađe devojku koja će da mu rodi dete, a s obzirom na to da mu prija popularnost koju je stekao u rijalitiju i da voli kamere, palo mu je na pamet da se sve to desi u novoj sezoni Parova – otkrio je Milijev blizak prijatelj koji je zahtevao da ostane anoniman.

SAMO ZA PUNOLETNE: S*ksi par VRELIM FOTKAMA dao nagoveštaj ŠTA RADE U SITNE SATE! Bivši učesnici "Parova" KAO OD MAJKE ROĐENI! SKANDAL! (FOTO 18+)

Kako se dalje navodi, Mili je već pregovarao sa produkcijom da opet uđe u rijaliti jer je već poznato da je jedan od najpopularnijih takmičara i neko ko ima velike fan grupe na društvenim mrežama, a na pamet mu je palo da mu devojka upravo tamo i zatrudni.

Milutin je prekinuo Marijanom Marković, s kojom je bio i te kako blizak u rijalitiju, pa je sada rešio da više ne ulazi u veze koje će kratko da traju. U razgovoru sa produkcijom je dao predlog da se otvori konkurs vezu sa pred početak Osme sezone bi podrazumevao da u vilu uđe nekoliko devojaka koje bi bile voljne da s njim osnuju porodicu. Predložio je da nekoliko devojaka, njegovi fanovi, produkcija uvede u vilu, a ako se svi uslovi poklope i ako Miliju neka od tih devojaka svidi, s njom da ude u romansui napravijoj dete. Oni su pristali na sve njegove uslove, pa će produkcija Radosavljeviću da ispuni želje, s obzirom na to da je jedan od vodećih likova u šou-programu i da će ovo samo dodatno da podigne gledanost – rekao je izvor.

RAT BESNI I POSLE SEDME SEZONE "PAROVA": Đole PUKAO PA OSUO PALJBU PO MARINKOVIĆU, a podržao OVOG učesnika "Novajlija"!

Inače, navodi se da bi Milutin uskoro mogao konačno i da se skući, jer jedna starija gospoda želi da ga usvoji i prepiše mu ogroman stan na Dorćolu! Naime, prema pisanjima medija, jedna dama rešila je da pomogne Radosavljeviću da dode do krova nad glavom, pa mu je ponudila da ga usvoji, a da mu nakon toga i prepiše stan s obzirom na to da poseduje mnogo nekretnina. Bivši učesnik “Parova” već dugo nema gde da živi, a za smeštaj se snalazi tako što prespava kod prijatelja ili u hotelu, kad ima novca.

DO'VATILI SE, PA OBJAVILI S*KSI FOTKU IZ KREVETA (+18): Vrućina im ne smeta, STRAST SE RASPLAMSALA KAO ŠUMSKI POŽAR! (FOTO)

Starija gospoda je srela Dinu Galorini, koja je sa Milijem bila u rijalitiju, te ju je zamolila da Radosavljeviću prenese da bi volela da se nadu kako bi mu iznela svoj predlog. Mili je nedavno potvrdio pisanja medija, ali nije otkrivao da li je prihvatio ponudu starije gospode.

Spavao sam samo 15 sati otkako sam izašao. Evo, sad idem na jedan vrlo ozbiljan sastanak. Ne mogu ništa da vam pričam dok se to ne završi, a onda ću da častim – rekao je Mili tada sa osmehom.

OTKRIVENO KOME JE POŽGAJ PLATIO LETOVANJE: Nije u pitanju Ivania! (FOTO)

Happytv.tv / Rijaliti
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter