Izvor:
19.08.2019 u 05:57
0

BILA LUDA ZA NJIM: PEVAČICA ORALNO ZADOVOLJILA BIVŠEG UČESNIKA PAROVA NASRED KLUBA, NI KONOBARI JOJ NISU SMETALI?! (FOTO)

Repera i bivšeg učesnika Parova, Vuka Moba je na jednom od nastupa prošle godine oralno zadovoljila pevačica i to u jednom klubu. U pitanju je Marijana Zonjić, koja je to učinila na Vukovom nastupu u Budvi. Kako izvor kaže, Marijana mu je prišla i rekla da će ga sačekati da završi nastup kako bi bila nasamo sa njim.

Kada se nastup završio, Vuk koji je takođe poprilično popio, a kao slobodan muškarac nije se branio izazovne mlade devojke, te joj je navodno dozvolio da ga oralno zadovolji nasred kluba. Njoj nisu smetali konobari, i obezbeđenje koje je ostalo dok ga je zadovoljavala. Zvala ga je sutradan, i nekoliko dana nakon toga ali on nije hteo da joj odgovori na pozive.

"Nemam komentar na dotičnu osobu, to je nesto čime se baš ne ponosim. Ona me ne zanima", rekao je Vuk.

Happytv.tv / Alo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter