Izvor:
19.08.2019 u 05:35
0

MILJANA POLUDELA OD BESA NAKON IVANOVE PORUKE: KULIĆEVA MU ZABRANILA DA VIDI DETE NAKON OVOGA!? (FOTO)

SUROVO: Sada i Lakić napada Draganu, poruka koju je poslao će je ŠOKIRATI! (FOTO)

Ivan Marinković i Miljana Kulić su u toku boravka u šestoj sezoni rijaliti show programa “Parovi” započeli svoju romansu iz koje se kasnije i rodio njihov sin Željko, ali je Marinković svega nekoliko puta želeo da ga vidi do sad.

IVAN RATUJE SA HEJTERIMA NA INSTAGRAMU: Pogledajte ŠTA im je poručio! (FOTO)

Ivan malog Željka nije priznao, pa dete nosi prezime Kulić, a njegova izjava o Miljani je nju naterala na to da se javno zarekne da on dete više nikada neće videti.

– Ono što smo Miljana i ja imali je čist seks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna – rekao je Marinković.

ZALJUBLJENI PAR UŽIVA U ZAJEDNIČKIM TRENUCIMA: Enisa i Vuja obradovali fanove OVOM fotografijom! (FOTO)

Miljana je na ove reči odgovorila putem svog Instagram profila.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter