Izvor:
17.08.2019 u 16:46
0

NEVENA KALAVER SE ODMAH U NJEGA ZALJUBILA:DEVOJKE OSVAJA SVOJIM ŠARMOM, U OSMOJ SEZONI NAPRAVIĆE LOM!? (VIDEO)

PERVERZNA IVANIA: OBOŽAVA KADA JE TAKO HLADAN, JEDVA JE DOČEKALA DA GA STAVI U USTA?! (FOTO)

Bivša učesnica Nevena Kalaver, nije uspela da odoli njegovom šarmu, svaki put kada bi ugledala u vili ili studiju, želela je da se nađe u njegovom zagrljaju! Međutim, sada je došlo vreme da se upravo sa njim sretne u novoj osmoj sezoni najpopularnijeg rijaliti šou programa Parovi!

VREME JE DA SE VRATA LUKSUZNE VILE OTVORE: EVO KADA POČINJE OSMA SEZONA PAROVA?! (FOTO)

Aca je dobio ponudu od produkcije da se nađe u vili Parova, jer su mnoge ukućanke pale na njegov šarm! Ono što je svakako zanimljivo jeste da se on već ranije nalazio u vili kao muzički gost! Nevena Kalaver se najviše motala oko njega i nakon završetka rijalitija mu se čak i javila! Niko iz njegovog okruženja ne može da veruje da će se naći u osmoj sezoni Parova, ali što da ne, treba i tu da se oproba! – rekao je njegov prijatelj!

OVO JE LJUBAV: Ivan Marinković uradio za Jelenu ono što nije NI ZA JEDNU DEVOJKU! (FOTO

Da li će se Aleksandar Misojčić naći u vili kao takmičar ili će ponovo predstavljati Moda bend za koji nastupa videćemo kada se otvore vrata naše velelepne vile u Zemunu!

PRONAŠLA MIR: POSTALA POZNATA PO ČUDNOJ VEZI SA MILOJKOM, PREVARILA GA U RIJALITIJU, A POKAJALA SE ZBOG SVEGA?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva / Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter