Izvor:
16.08.2019 u 16:58
0

LUKSUZNA VILA SE SELI IZ ZEMUNA: ZA PAROVE OSAM SPREMA SE PRAVI SPEKTAKL?! (FOTO)

OVAKVA VENČANICA NIJE VIĐENA NA BALKANU: IVANIA JE SPREMNA DA NJEMU IZGOVORI SUDBONOSNO DA! (FOTO)

Budući stanari najpopularnije vile na Balkanu, ostali su u šoku kada se medijima proširila informacija da će cela konstrukcija vile biti izmeštena na novu lokaciju koja se još uvek drži u tajnosti!

BRUTALNE PRIPREME ZA ŽESTOK OKRŠAJ: SUKIJU NIKO NEĆE SMETI DA STANE NA CRTU! (VIDEO)

Učesnici će biti oduševljeni jer produkcija planira da izmesti vilu iz Zemuna i prebaci se na drugu lokaciju koja će biti veoma zanimljiva kako ukućanima tako i gledaocima! Niko ne može ni da nasluti šta će se sve dešavati! Produkcija uvodi izmene što se samog koncepta tiče pa će biti baš zabavno i imaće interakciju sa samim fanovima koji će biti uključeni u ceo projekat! – ispričao nam je dobro obavešten izvor!

VELIKA SVAĐA SA FANOVIMA: Bivša učesnica "Parova" nije mogla više da ćuti, pa OSULA PALJBU! (FOTO)

Angažovali su i stručnjake iz inostanstva kako bi ispalo sve kako su zamislili! U projekat će biti uložena značajna finansijska sredstva, dok su honorari određenih učesnica zaista neverovatni! Pored toga u vilu ulaze učesnici koji su pažljivo birani i sve će biti na zavidnom nivou! – dodao je on!

EVO KAKO SE ONI PRIPREMAJU ZA "PAROVE 8": U KORAK SA NAJINTRIGANTNIJIM PAROM! (foto)

Osma sezona se polako približava,kako će sve izgledati saznaćete uskoro!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter