Izvor:
16.08.2019 u 14:30
0

BRUTALNE PRIPREME ZA ŽESTOK OKRŠAJ: SUKIJU NIKO NEĆE SMETI DA STANE NA CRTU! (VIDEO)

VELIKA SVAĐA SA FANOVIMA: Bivša učesnica "Parova" nije mogla više da ćuti, pa OSULA PALJBU! (FOTO)

Polako se bliži početak osme sezone najpopularnijeg rijaliti šou programa "Parovi" a takmičari poput Suada Keserovića Sukija, već privlače neverovatnu pažnju javnosti! Naime, došli smo do snimka sa priprema koje Suki sprovodi kako bi se mentalno ali i fizički pripremio za boravak u najluksuznijoj vili na Balkanu!

EVO KAKO SE ONI PRIPREMAJU ZA "PAROVE 8": U KORAK SA NAJINTRIGANTNIJIM PAROM! (foto)

Iako mnogi nisu znali kako on zapravo izgleda, sada su dobili priliku da se uvere da je prava mašina i da je spreman da se bori sa svima apsolutno sam! Mnoge devojke će pasti na njegov izgled i njegov šarm! Teško da će muškarci imati smelosti da se izbore protiv njega, jer u vili počinje prava zabava i razotkrivanje mnogih tajni kada on prođe kroz vrata luksuzne vile!

MLADEN VULETIĆ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Ne samo da mu je devojka trudna, već je dobio još jednog ČLANA porodice! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter