Izvor:
16.08.2019 u 09:54
0

DOK SE SVI PITAJU DA LI ĆE UĆI U OSMU SEZONU, ILIJANA OČITALA LEKCIJU SVIMA! (FOTO)

Otkad je napustila sedmu sezonu "Parova", u kojoj je izdržala do samog finala, Ilijana Vagić blista više nego ikad.

Popularnu Vagićevu nakon finalA mnogi su povezivali sa Mladenom Vuletićem, a onda je i u videu OVDE objasnila da je "slobodna kao ptica":

Kako se već neko vreme spekuliše da će "Spartanka", kako su je fanovi nazvali, ući u osmu sezonu, obožavaoci s nestrpljenjem očekuju da čuju potvrdnu informaciju upravo od nje.

Umesto potvrde o ulasku, Vagićeva je postavila na svoj Insta stori mudrost kojom se ternutno vodi, nakon čega će se mnogi zamisliti:

– U borbi kroz život konkretno znam da je granica nebo, glavnom kroz zid, nekada svesno, idemo ka cilju jer znam da je vredno – napisala je Ilijana.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Ilijana_Vagic_ official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter