Izvor:
14.08.2019 u 10:19
0

POTPUNO NEPREPOZNATLJIVE: ŠMIZLA I DINA GALORINI IZVRŠILE NIZ ESTETSKIH KOREKCIJA!?

OVO MU NEĆE OPROSTITI: JELENA GA POTPUNO RAZOTKRILA, NIKO MU VIŠE NEĆE VEROVATI! (FOTO)

Jovana Novakov “Šmizla” i Dina Galorini koje su ujedno i najbolje prijateljice ali i bivše učesnice rijaliti show programa “Parovi” podvrgle su se i to u paru operacijama u jednoj od elitnih klinika za plastičnu hirurgiju.Naime, nakon što su završile sve neophodne preglede kako bi bile spremne za bezbroj zahvata koje su uradile njih dve su danas zajedno otišle “pod nož” čuvenog hirurga plastičara.

RAZGOLIĆENA: MILOJKU NEĆE BITI DOBRO, A NI OSTALIM MUŠKARCIMA! (FOTO)

Kako saznajemo od Šmizle njih dve su se podvrgle operaciji nosa i jagodica dok je Dina Galorini ugradila i silikone u grudi na nagovor svoje prijateljice Šmizle koja je već odavno ponosna vlasnica “petica”.

POTPUNI OBRT: OVO JE VELIKI ŠOK ZA SVE, LAKIĆ OSTAVLJA COKU I LAZARA, OVO JE PRAVI RAZLOG!? (FOTO)

Šmizla je brzo završila i sve je prošlo bez problema, ali kod Dine se sve zakomplikovalo! Njena operacija je traja čak pet sati i svi su dali sve od sebe da se završi kako treba! Na samom početku jako su se uplašili za Dinu, pa je bilo jako stresno za sve pošto su mislili da će se nešto zakomplikovali! – rekao nam je izvor blizak bivšim učesnicama!

KONAČNO JE NAŠAO PRAVU: GASTOZ JE REŠIO DA PRED SVIMA PRIZNA, ONA JE TA! (FOTO)

Njoj će u posetu doći i Mladen Vuletić koji se baš zabrinuo za svoju ljubav. – rekao nam je naš izvor!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter