Izvor:
13.08.2019 u 17:17
0

RAZGOLIĆENA: MILOJKU NEĆE BITI DOBRO, A NI OSTALIM MUŠKARCIMA! (FOTO)

POTPUNI OBRT: OVO JE VELIKI ŠOK ZA SVE, LAKIĆ OSTAVLJA COKU I LAZARA, OVO JE PRAVI RAZLOG!? (FOTO)

Milijana Bogdanović otišla je na letovanje i odmah objavila provokativne fotografije sa plaže. Rijaliti učesnica, poznata po vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem objavila je dve slike na kojima pozira u kupaćem kostimu. Njeni fanovi odmah su počeli da je hvale u komentarima, a svi su se zapitali gde je njen izabranik Milojko za to vreme.

KONAČNO JE NAŠAO PRAVU: GASTOZ JE REŠIO DA PRED SVIMA PRIZNA, ONA JE TA! (FOTO)

Međutim, ona se nije previše potresla zbog pitanja, te na ista nije želela da odgovara i mudro je ćutala, ali je svakom narednom fotografijom sve više izazivala svoje pratioce na društvenim mrežama! Kako je i sama priznala njoj već danima razni udvarači šalju ponude kako za brak tako i za razna letovanja, ali i samo upoznavanje!

IMALA JE SE*S U RIJALITIJU, SADA IDE KORAK DALJE: JEDNA OD NAJSKANDALOZNIJIH PEVAČICA ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA!? (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter