PONOVO RAZOČARANA: Miljana Kulić se na Instagramu obratila ocu svog deteta? (FOTO)

 

Miljana Kulić se ponovo razočarala u muškarce. Iako je mislila da će izgladiti odnose sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem, stvarnost je potpuno drugačija, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Zanimljiv je podatak da se Miljana bivšem partneru obratila rečila pesme Goce Tržan, sa kojom je Marinković bio u braku i takođe ima dete.

– Boljima se sudi, kletva je lepota. Ti bez brige budi, mene je sramota, što si to što jesi, volela sa skota. I neka sam najcrnja, a tvoje neka belo je sve. Svako govori o sebi, a ja ću na prostakluk i bezobrazluk ostati imuna i to samo zato što ne želim da se moj sin povlači po razno raznim novinskim natpisima. Alal vera majstore, uspeo si u životu. Popij još koju, možda ti se osveži memorija pamćenja – napisala je Miljana.

Iako nije poznato šta je to toliko povredilo rijaliti zvezdu, pretpostavlja se da je u pitanju Ivanova izjava da ga deca trenutno ne zanimaju, jer ima preče obaveze i posla, a Kulićeva se nadala da će odnose sa Marinkovićem izgladiti preko sina Željka.

 

 

Happytv.tv
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje