Izvor:
13.10.2016 u 21:50
0

BIVŠI UČESNICI PONOVO ZAJEDNO? Takmičar ugovorio TAJNI SUSRET sa devojkom koja ga je umalo ZAVADILA sa bratom! (FOTO)

Učesnik pete sezone rijaliti programa "Parovi" Ilija Vukčević "zapušio" je usta svim ljudima koji su pričali da je u svađi sa bratom zbog njegove bivše devojke Ane Spasojević koja je učestvovala u "Parovima" i "Maldivima".

Naime, nakon što su kružile priče da se njegovom bratu dopala Ana, Ilija je rekao kako nije istina da je on u lošim odnosima sa bratom, a sinoč je to i dokazao "čekiranjem" u jednom klubu koji je posetio zajedno sa bratom i prijateljima. Kako happytv.rs saznaje, njima je trebalo da se pridruži i Ana Spasojević koja je nedavno otputovala u Crnu Goru, što u stvari pokazuje da se njih troje druže, a možda i padne pomirenje između nje i pevača. Šta se dalje desilo, ne znamo, ali pratite naš portal i saznaćete.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ilija Vukcevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter