Izvor:
13.10.2016 u 20:52
0

OVO ĆE BITI PRAVA BOMBA: Najpoznatiji ESTRADNI PAR ulazi u petu sezonu „Parova“?!

Poznati estradni par Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana govorili su samo za happytv.rs o svom iskustvu u rijaliti programu, kao i da li bi ušli u petu sezonu "Parova".

"Parovi" mi deluju primamljivo, drugačija je koncepcija nego što je rijaliti u kom smo učestvovali, uslovi su dobri, zašto da ne? Mogla bih da uđem sama, nismo baš vezani, gde on tu i ja, ali mogli bismo i zajedno. Naše zajedničko pojavljivanje je zbog njegovog posla, trudim se da ga ispratim koliko mogu. Ja sam osoba koja je radoznala, tako da sam imala želju da probam kako je to biti u rijalitiju. Gledala sam "Parove", uopšte ne robujem predrasudama dok nekog lično ne upoznam. Tako da mi nije važno kakvi su sklopovi ljudi tamo. Moj temperament je jako sličan Milićevom, umem da eksplodiram u sekundi, a najviše što može da me iznervira je nepravda, ja sam borac za pravdu i ne trpim laži, mahinacije i tako. Nisam ljubomorna, ali ima malo doze što je i normalno – ispričala je Suzana.

Milić je istakao da se ne bi odvajao od svoje žene.

Nisam ljubomoran jer ne ulazim u vezu ako ne proverim osobu. A ako sam već ušao u vezu, a desi se nešto, onda bih sebe krivio jer sam loše procenio. Ja sam već učestvovao u jednom rijalitiju, Suzana mi kasnije govorila da nisam trebao ovako nego onako. Drugo je kad gledaš nego kad učestvuješ. Tako da je i ona imala priliku da uđe u jedan rijaliti i da vidi kakav je. Nisam dobio nikakvu ponudu, ali s obzirom na uslove, ušao bih u "Parove" jer je to kao hotel sa pet zvezdica. Ušao bih sa njom, ona je sada prebrodila to. Nije bitno ko je ko, to su likovi koji su se ustoličili na javnoj sceni i nije problem biti sa njima. A kako će se sve odvijati, to zavisi. Mi smo postali tandem i to je to – bio je iskren Milić.

A da li će poznati estradni par biti stanari luksuzne vile "Parova", ostaje nam da vidimo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter