Izvor:
20.06.2019 u 10:23
0

EMOTIVNO UKLJUČENJE GLEDAOCA RAZNEŽILO UČESNICU: Posle njegovih REČI bila je velika kao KUĆA!

OVA OBJAVA SLAMA SRCA!BIVŠA UČESNICA ISPUNILA SVOJE SNOVE: Njena ŽELJA se ostvarila a bila je tako SKROMNA! (FOTO)

U vilu Parova se gledaoci uključuju i pružaju podršku takmičarima, tako je i jedan deka, koji podržava ljubav Ivana Marinkovića i Jelene Ilić, imao reči hvale:

– Pokušavao sam da te dobijem ali nisam mogao. Dina i Ivan su se posvađali pre nekoliio meseci, oni su se izvinuli jedan drugom, i na tome se završilo, tu je trebalo da se stavi tačku. Ona je vređala Jelenu bez razloga pa se mržnja nastavila. Njih dvoje treba da prestanu. Sinoć si me oduševila kako si pokopala vesnu, da ti je retorika bolja od njene i da ti ne može ništa. Hvala što si se otarasila Conje, sve ono što progovoriš sa Ivanom on svima ispričara, prava seljačka zumzara. – rekao je gledalac.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter