Izvor:
20.06.2019 u 06:11
0

NISU MOGLI NI DA NASLUTE ŠTA IM SE SPREMA: Aleksandra smislila PAKLENI PLAN oa iznenadila protivnike! (FOTO)

IVAN ŽELI SE*S ALI JELENA NE DA: Preselila se u DRUGI KREVET i tu će ostati a za njegove potrebe imala OVE REČI!

Aleksandra Marjanović vidno je izrevoltirana ponašanjem Mladena Vuletića koji je ušaio sa svojom devojkom Ilijanom Vagić u tuš kabinu, da se malo "osveže".

Aleksandra je želela da se istušira, ali nije mogla jer su joj "golupčići" zauzeli teritoriju, pa je na kraju odlučila da se osveti, kako može.

KADRA SE KLEO U LJUBAV PREMA BELS, A ZABIO JOJ JE NOŽ U LEĐA: Dok je ona ležala bolesna, on ju je varao sa OVOM učesnicom!

Aleksandra je dograbila stolicu, koja stoji isopred tuš kabine i na kojoj su bili peškiri i garderoba, pa je sve to lepo, oberučke, iznela iz te prostortije.

NEVEROVATNOM TRANSFORMACIJOM ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Njeno zmijsko telo je u PRVOM PLANU, a izgleda da je UVEĆALA USNE!

Aleksandra je u dvorištu vile Parova ostavila stolicu sa ličnim stvarima, kroz smeh i upućene reči:

– E sad se je*ite koliko želite. Meni ćete da ulazite preko reda, neće moći. Ne znam samo kako ćete da izađete, možete goli sad pošto nemate stvari – rekla je Aleknsadra, dok je ostatak učesnika likovalo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter