Izvor:
19.06.2019 u 13:47
0

OD NJEGA SE OVO NIJE OČEKIVALO, ŠOKIRAO IZJAVOM: Pokušao sam da se ubijem!

Vuk Mob izneo je svoje mišljenje o raznim temama, a pritom i otkrio zastrašujuće detalje iz svog života.Pevača su mediji pitali šta misli o ljudima koji se odluče na samoubistvo, a on je sve šokirao. Kada su upitali Moba smatra li to kukavičlukom, on je izjavio:

Samoubistvo nije kukavičluk, ali nije ni hrabrost. Eto, ja sam probao da se ubijem jer sam mislio da nemam izlaza. Nažalost, nisam potražio pomoć, a bila mi je potrebna. Srećom, sada je sve iza mene -rekao je pevač.

Vuk nije želeo detaljne priča o tome zbog čega se odlučio na ovaj korak.

ROMANTIKA U BARSELONI: Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić uživaju u ljubavi (FOTO)

BIVŠA SUPRUGA IVANA MARINKOVIĆA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Raša vozio automobil, nije stao na znak STOP i udario u ženu…! (FOTO)

KATARINA DIDANOVIĆ ZA PORTAL HAPPY OTKRILA SOČAN DETALJ LJUBAVNOG ŽIVOTA: "Od udvarača sam dobila raznorazne simpatične poklone, od kanarinca, čokolade u obliku cipele, mikrofona, vožnje helikopterom i večere u drugom gradu…"!

Izvor: Alo.rs
Foto: vukmob/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter