Izvor:
19.06.2019 u 11:37
0

SRCEPARAJUĆE! Nakon uključenja Milijanine majke, ona GRCA U SUZAMA a ostali ztakmičari joj TAPŠALI nakon što je rekla OVO! (FOTO)

Milojko Božić i Milijana Bogdanović su u rijaliti ušli kao par koji je pred samu veridbu i brak. Međutim, sada su na ivici provalije kada je njihova veza u pitanju.

U program "Jutarnje kafice" uključila se Milijanina majka, Slađana, koja je rekla da je sada otkrivno pravo lice Milojkovo.

"ŠTA TI MENI RADIŠ?": Milijana u suzama! Mislili da nisu u živom programu pa OSULI PALJBU! (FOTO)

– Reci Požgaju hvala jer ti je dokazao i pokazao da ti možeš da imaš nekog mlađeg i da budeš sa nekim mlađim koji je za tebe. Reci Požgaju hvala što je skinuo masku Milojku.Mi vidimo ko je sad Milojko, svi smo zgranuti njegovim ponašanjem.Nemoj da dozvoliš da te psihički uništi!- rekla je Milijanina mjka i dodala:

– Moli te majka, znaš da imaš gde da se vratiš, svi te volimo, svi te čekamo!

POPULARNOM DENSERU NEDOSTAJE VILA: Da li ga je uhvatila NOSTALGIJA zbog Dine?! (FOTO)

Milojko je rekao da joj on ništa ne radi i da nema zbog čega da ga osuđuju ljudi.

Svi prisutni su joj tapšali, obdobravajući reči koje je izgovarala Milijanina majka.

Da li će oni izdržati ovaj test?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter