Izvor:
19.06.2019 u 10:24
0

OKRŠAJ VENDI I LEPE SARAJKE: Zaoštrilo se! Oterala ju je u izolaciju a potom nahuškala NJEGA protiv Irme! (FOTO)

U današnjoj emisiji "Jutarnja kafica", Vesna Vukelić Vendi pponovo je započela sukob sa još jednom takmičarkom u vili "Parova".

To je ovoga puta bila Irma Serjanić koja je, oštra na jeziku kakva jeste, odgovarala Vendi na sve što bi joj Vendi rekla, pri tom je nazvavši "luđakinjom".

Pošto ju je oterala u izolaciju, Vendi se pobrinula da Dario, koji je bio zainteresovan za nju i družio se sa njom, shvati sa kim ima posla i kakva je ona u stvari:

– Neće s njom niko da spava Dario. Pritom, nije da neće nego se ona svima nudi. Video si snoć ona bi ne znam ni ja šta dala da je Mladen da ne kažem šta…- rekla je Vendi za Irmu.

Nju su zdušno podržali Požgaj i Vesna Rivas a Dario Šogorović je shvatio prethodne večeri da je u pitanju osoba sa kojom ne može da ima ništa više.

Da li je Dario odustao zbog priča ljudi sa strane?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter