Izvor:
18.06.2019 u 16:57
0

POTPUNA UZBUNA U ZEMUNU: NINA PRLJA U ZAVOJIMA, MODRA, PLAČE OD BOLA I DOZIVA POMOĆ! (FOTO)

Voditeljka emisije "Upoznajte Parove", Nina Prlja, povređena je prilikom dolaska na posao! Naime, lepa voditeljka je imala nezgodu kada je izlazila iz svog skupocenog automobila, pa se okliznula, pala, te je tom prilikom povredila ruku!

IVAN MARINKOVIĆ SASUO JELENI SVE U LICE: Ogovarajute na sva USTA, a sada si PRIJATELJICA sa njima! (FOTO)

NIKO NE ZNA NJENE MUKE: UVEK JE NASMEJANA, TRUDI SE DA BUDE SVIMA NA RASPOLAGANJU KADA IM JE TEŠKO, OVO JE NJENA TUŽNA PRIČA! (FOTO)

Obezbeđenje je videlo šta se dešava pa je odmah priskočilo u pomoć mladoj voditeljki, koja je surovi profesionalac pa je ipak došla na posao da vodi emisiju, i to sa modricom na ruci, i uvijena u zavoje!

Kako izgleda trenutno, pogledajte na ekskluzivnim fotografijama!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter