Izvor:
18.06.2019 u 14:42
0

NIKO NE ZNA NJENE MUKE: UVEK JE NASMEJANA, TRUDI SE DA BUDE SVIMA NA RASPOLAGANJU KADA IM JE TEŠKO, OVO JE NJENA TUŽNA PRIČA! (FOTO)

Pročitajte i ovo: VUYA DONEO VAŽNU ODLUKU: Zbog OVOGA želi da uđe u novu sezonu "Parova" ! (VIDEO)

Bivša učesnica Parova, Ivana Živković Žizela, jedna je od učesnika koja je uvek uveseljavala gledaoce i svoje cimere! Međutim, niko ne zna da je njega priča zapravo tužna i da bi retko ko podneo to!

Naime, Ivana potiče iz malog mesta Roćevac u okviru opštine Svilajnac, gde je živela sa roditeljima dok je osnovnu i srednju školu završila u mestu Umka, koja se nalazi nadomak Beograda! Ona se u potpunosti posvetila životu na selu, pa je naučila da radi sve seoske poslove! Iako je emotivno veoma vezana za svoju porodicu, trudi se da im na sve načine pomogne, pa je nekada radi i po više poslova kako bi kupila ono što želi, ili kako bi otputovala negde!

SVE PRŠTI OD NEPRISTOJNIH PONUDA: VODITELJKA SLAĐA PETRUŠIĆ NAPRAVILA HAOS, BRUTALNO GA JE PONIZILA!? (FOTO)

MASTTOR NAPRAVIO HAOS U VILI "PAROVA": Ti si pokazala da si NULA od ČOVEKA! (VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter