Izvor:
13.06.2019 u 06:06
0

MILIJANA JE SADA RAZOTKRIVENA: BELS SLUČAJNO OTKRILA TAJNU KONTROVERZNOG PARA! (FOTO)

Nakon što je Milojko Božić burno reagovao i zapretio Milijani da će je ostaviti ako nastavi da gleda druge momke, Izabela Alijoski je morala da sve prepriča svojim cimera! Naime, ona je svima ispričala da je Milojko umislio da se njegovoj dragoj sviđa momak iz obezbeđenja i zbog toga je potpuno izgubio razum!

Zamisli šta njemu pada na pamet, da se Milijani sviđa lik iz obezbeđenja, a ona se bukvalno sa Požgajem vaćari tu ispred njegovog nosa!Pa totalni hit! – rekla je Izabela!

Pročitaj još i:

NEVENA KALAVER ZAMALO SRUŠILA INSTAGRAM: Obožavaoci se RASPAMETILI kada je pokazala ŠTA TRENUTNO NOSI!

JELENA VRIŠTI OD PLAČA, DOK JOJ SE IVAN SMEJE U LICE: Zatim joj je prišla Bels sa PRIJATELJSKIM SAVETOM! "Sve loše ti se zbog njega dešava, njega niko ne voli!" Ali to NIJE SVE! ŠOK!

DA LI JE BRITKIM JEZIKOM STAVILA TAČKU NA VIŠEMESEČNO PRIJATELJSTVO? Slađa nikad nije bila ovako ISKRENA, razvezala jezik pa iznela NAJGORE Ilijanine osobine!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter