Izvor:
21.05.2019 u 10:37
0

ALEKS UHVAĆENA U LAŽI?! Proganjala je zauzetog muškarca a onda priznala OVO! (FOTO)

Vesna Vukelić Vendi na svoj način uspeva da zabavi i takmičare a i gledaoce kraj malih ekrana škakljivim pitanjima koje postavlja tokom emisije "Jutarnja kafica".

U poslednje vreme, vidi se da je Aleksandra Marjanović zainteresovana za Džonatana Lumbilu Masttora koji sada ima devojku, novu takmičarku u rijalitiju, Lili. Aleks je sada promenila svoj odnos prema njemu pa je Vendi upitala:

– Zašto proganjaš Masttora sada kada se pojavila Lili, zašto ga nisi ranije proganjala? Zašto ne proganjaš više Milijanu i Ivaniu?

STALO MU JE DA GA SANJA: Želi da joj bude stalno u mislima…(VIDEO)

– Kao što sam već rekla, dragi narode ja ne uhodim nikoga, niti mi je cilj da bilo koga uhodim. Svih ovih sedam meseci koliko sam ovde imali ste priliku da vidite koga uhodi, ja se zaista time ne bavim., niti je to moj fah. Ove konstatacije šta mogu da kažem osim da su netačne. Kada budem uhodila, ni to nećete primetiti ako budem uradila.

Na pitanje čija je ideja bila onda da otvori vrata od tuš kabine dok se Masttor kupao, Aleksandra je odgovorila da je to bila ideja Jovane Novakov Šmizle i njena i to su da bi se našalile jer znaju da se on kupa u donjem vešu.

LJUBOMORNA NA MLAĐU UČESNICU: Nije imala lepe reči za nju…(VIDEO)

Ostaje nam da vidimo da li je Aleks zaista ljubomorna na novu devojku Masttora ili je samo vrlo šaljiva…

Pogledajte još veysti iz zemlje i sveta na portalu Happy televizije:

LET ČOVEKA U MLAZNOM ODELU: Britanski inovator Ričard Brauning sutra na Adi Ciganliji!

OČUVANJE ŽIVOTNE SREDINE: Na ostrvu Kapri vam preti kazna do 500 evra ako vas uhvate da radite ovo!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 21.MAJ: Pretežno sunčano uz lokalni razvoj oblačnosti i pljuskova! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter