Izvor:
06.10.2016 u 15:08
0

PONOVO RAZBESNELA NAROD: Atina Ferari UVREDILA sve koji su… (FOTO)

Čini se da ne prođe dan a da plesačica i pevačica Atina Ferari nekom svojom izjavom ne šokira i ne razbesni publiku najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" na društvenim mrežama. Ona je pre neki dan šokirala fanove kada je izjavila da bi se radije udala za kriminalca i plaćenog ubicu nego za muzičara (više o tome OVDE), a sada je uspela da razbesni sve video snimkom – na kome se kupa.

Naravno, nikoga nije naljutilo to što Atina uživa u kadi mazeći se po nogama, već njena izjava napisana u opisu klipa.

Umri stoko debela! Nikad nećeš biti kao ja! Umrite dušmani, ja uživam u svom vitkom telu! Moj hedonizam – napisala je Ferari.

Usledili su brojni komentari u kojima su je mnogi vređali, a nama je pažnju privukao odgovor jednog njenog pratioca koji je pokušao da "stane na loptu" i mirno joj objasni u čemu je pogrešila.

Ne vidim razlog da neko bude kao ti (ne u uvredljivom smislu), nego u smislu da ljudi vole sebe kao ljude, kao duše, kao unutrašnjeg sebe, ne izgled… Možda si baš ti nekome premršava i preferiraju deblje i oni za tebe imaju drugačije mišljenje. I reč "debela" nije uvredljiva, to znači da neko voli da pojede kao čovek normalnu hranu i slatkiše… Nikad se nemoj rugati drugim ljudima, a pogotovo ne ako je u pitanju izgled jer je glup i nezreo način. Poštuj druge u svemu i oni će tebe.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/atina_ferari_markovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter