Izvor:
06.10.2016 u 02:47
0

SVAKI MUŠKARAC MOŽE DA MU POZAVIDI: Vladimir Tomović SMUVAO Miss Srbije! (FOTO)

Učesnik najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Vladimir Tomović osvajao je ženska srca dok je boravio u luksuznoj zemunskoj vili. Mnoge su ga posmatrale i merkale, međutim Vladimir nije nijednoj dao svoje srce, iako se nekima od njih udvarao.

Na Instagram profilu zgodnog sportiste osvanule su fotografije sa jednom devojkom sa kojom je intiman, međutim slike su ubrzo obrisane. Izvesna devojka je Bojana Bojanić koja je bila prva pratilja Miss Srbije u 2016. godini i Miss Internacional. Ona je učestvovala u spotovima popularnog pevača Šaka Polumente i još nekih pevača.

Fotografije su nastale ovog leta kada je Vladimir bio u kratkoj emotivnoj vezi sa njom, a izgleda da popularni Crnogorac još uvek nije našao ženu svog života, iako se obožavateljke otimaju o njega.

Pogledajte Vladimira i Bojanu kako razmenjuju nežnosti:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/vladelije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter