Izvor:
05.10.2016 u 13:45
0

ATINA FERARI PONOVO ZAPREPASTILA FANOVE IZJAVOM: Bivša učesnica hoće da se uda za…

Estradna plesačica i pevačica Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari ponovo je šokirala obožavaoce svojom izjavom.

Ova bivša takmičarka najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", čini se, ponovo preživljava krizu u vezi sa svojim čuvenim anonimnim "R", pa je osula paljbu po muškarcima na Fejsbuku.

Atina je izrazila želju da se uda za nekog ko je "normalan i ozbiljan i bavi se takvim poslom", ali je apsolutno sve zbunila objasnivši koji sve poslovi potpadaju pod taj kriterijum.

Želela bih da se udam za nekog ko je normalan i ko je ozbiljan i bavi se takvim poslom! Želela bih da moj budući muž, bude neko i nešto! I da je na visokom položaju… Doktor, advokat, inspektor, sudija, političar, vojno lice, a u krajnjem slučaju može biti i kriminalac, plaćeni ubica. Ili nešto od tih mirnijih poslova… Samo ne daj bože nikako ni u ludilu da bude pevač ili neki muzičar. Daleko vam lepa kuća! Samo što dalje od mene molim vas! Od mene dosta – napisala je Ferari na svom Fejsbuk profilu.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter