Izvor:
23.04.2019 u 01:35
0

NJEGOVE REČI GANULE SU ČITAVU NACIJU: Najdirljivija izjava u „Parovima“ ikada! Istopićete se kada čujete šta je temperamentni takmičar rekao!

Đorđe Tomić ni na trenutak ne krije ljubav prema Anđelini Marjanović.

Noćas je otkrio da je besciljno lutao, dok nije našao svoju Đinu.

-Kad sam ušao ovde uleteo sam u razne veze, vezice i kombinacije. Bio sam kratko sa Enisom, imao tu neku kombinaciju sa Saškom i sa Meom sam se poljubio- počeo je on.

Aleksandra je odvratila da se u početku stalno pričalo o njegovim vezama.

-Ona je Đina ušla i osetio sam se kao da mi je neko lupio šamar. Odjednom sam se osvestio i nije mi bilo dobro. Sa njom se osećam kao dečak od petnaest godina koji pred sobom ima prelepu ženu koju gleda kao boginju. Sa njom je to to- otkrio je Đole.

Veza Đoleta i Đine poznata je po učestalim turbulencijama, ali i velikoj ljubavi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter