Izvor:
20.04.2019 u 14:08
0

POMIRIO SE PAR KOJI JE IMAO NAJTURBULENTNIJU VEZU! Agonija se nastavlja, fanovi u šoku! Evo kako je to izgledalo! (VIDEO)

Marijana Marković i Milutin Radosavljević Mili su u vezi koja je trajala od njenog dolaska u vilu "Parova" a počela je neko vreme pre samog ulaska.

Oni su se tokom rijalitija često svađali i mirli, stanari su se delili u tabore ko je na čijoj strani a ne retko je dolazilo do vrlo ozbiljnih situacija kada je Marijana iz protesta odbijala da jede.

No, izgleda da su oni nerazdvojivi jer su se ponovo pomirili iako njenim fanovima a ni njegovim nije jasno zašto je ponovo odlučila da obnovi ljubav sa svojim dragim.

Na nama nije da sudimo već da pratimo situaciju i da vam, kao i uvek, verno prenosimo, a vi pogledajte kako je to sve izgledao pa procenite:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter