Izvor:
06.05.2016 u 19:01
0

STUDENT NA AUDICIJI: Ovaj dečko će vas osvojiti svojom izdržljivošću!

Večeras u vilu "Parova" ulazi Nikola Grujić, student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Nikola kao svoj osnovni motiv za ulazak navodi to što je izdrživ i što voli izazove.

Volim psihološka takmičenja, Parovi su jedna vrlo zanimljiva i interesantna igra, mogu dobro da se pokažem, volim izazove, nova druženja, prijateljstva– rekao je Nikola.

On nam je rekao da ovaj šou shvata kao test izdržljivosti, karaktera i kako mu je najbitnije da se dokaže sebi, favorite u vili nema, iako neke učesnike poštuje.

Predstaviću im se svojim karakterom, mislim da imam specifičan karakter i da će im se to dopasti. Najlakše je ući i praviti budalu od sebe, mislim da treba ukućane osvojiti razgovorom. Ulazim prvenstveno zbog sebe, nikog ne podržavam, ja ulazim zbog sebe da se dokažem– rekao je Nikola.

Videćemo da li će njegov čvrst karakter biti dovoljan da osvoji glasove učesnika i kako će se pokazati u zadacima koje će mu postaviti učesnici.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter