Izvor:
26.09.2016 u 03:30
0

UŠAO JE U „PAROVE“ NA NEKOLIKO SATI I ZALJUBIO SE: Ovaj dečko je PRAVI MAJSTOR za… (FOTO)

Harizmatični kuvar iz Inđije, Mile, spremao je hranu učesnicima najgledanijeg rijaliti programa "Parovi", pa je tada uspeo da se sprijatelji sa nekima od njih. Vesna Rivas mu se nije dopala na prvi pogled, međutim, kada je trebao da krene kući, Vesna mu je postala favorit.

Ipak, Ana Spasojević je bila ta koja se dopala Miletu. Iako se on uključivao u emisije i pozdravljao je, sem uzvraćenog pozdrava nije bilo ništa. Mile je bio na letovanju u Grčkoj, a sada naporno radi i priprema najraznovrsniju hranu u restoranu u kom je zaposlen.

Pogledajte kakvu tortu je napravio za jednu proslavu:

Mile je juče gostovao u emisiji "Upoznajte Parove" na Happy televiziji i tada je iznenadio goste i voditeljku kolačima koje je doneo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter