Izvor:
26.09.2016 u 02:04
0

CRNI MLADENE, ŠTA TO URADI? Vuletić se OSRAMOTIO pred celom Podgoricom i to zbog DALILE! (FOTO)

Mladen Vuletić i Dalila Mujić već nekoliko dana uživaju u Podgorici gde obilaze restorane, tržne centre, kafiće, ali i crkve.

Dalila je objavila fotografiju na kojoj su ona i Mladen u Sabornom Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici i mnogi njihovi fanovi su u komentarima napisali da je lepo od njih što obilaze i takva mesta, a ne samo kafiće i diskoteke.

Međutim, neko je očigledno želeo da "spusti" Vuletića, pa je napisao kakav je to način da se u crkvu ulazi u bermudama. Istina, moramo se složiti s time da se u crkvu ne ulazi golih kolena, ali izgleda da ni Mladen ni Dalila nisu znali za ovaj običaj. Ipak, Dalila je trebala da zna za ovo pravilo, ipak je ona žena.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter