Izvor:
19.02.2019 u 15:37
0

LAKIĆ TOTALNO DRUGAČIJI ČOVEK: Coka ga PROMENILA IZ KORENA, a onda je DONEO ovu VAŽNU ODLUKU! (VIDEO)

S obzirom na to da će se Nikola Lakić uskoro ostvariti u ulozi oca, on je odlučio da postane potpuno drugačiji čovek, te smatra da je ova životna etapa kroz koju trenutno prolazi stvorena za nove životne stvari.

Lakić je rešio da povede računa o svom ponašanju, i isključi se iz daljih rasprava u raskošnoj vili "Parova", a najveći razlog tome je Aleksandra Tasić Coka – žena koja će mu uskoro podariti naslednika.

Ugasio sam se, jer je Coka u drugom stanju. Povukao sam se iz rasprava jer ne želim da se moja trudna devojka nervira – kaže nekadašnji fudbaler.

Šta je sve rekao budući otac malenog dečaka možete čuti u snimku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter