Izvor:
15.02.2019 u 23:13
0

IVAN MARINKOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Niko nije mogao da veruje šta je izrekao, Produkcija reagovala KAZNOM! (foto)

U zabavno-humorističkom programu "Parovi" održava se suđenje suprostavljenih strana – Ivana Marinkovića i Andrije Đoganija.

Popularni učesnik "Parova" tvrdi da je ponašanje Bakija B3 nedopustivo, da bi ga trebalo sankcionisati, te da se nada da će večerašnje suđenje stati tome na put.

Marinković je tvrdio da poseduje medicinsku dokumentaciju, u kojima se jasno vidi da ima napuklo rebro, te da prima adekvatnu terapiju.

Na osnovu video zapisa koji su emitovani tokom suđenja, bilo je jasno kao dan da Marinkovićevi zdravstveni problemi nisu posledica okržaja sa Đoganijem, zbog čega je optužen za klevetu.

Zbog neistina koje je izgovorio tokom emisije, Produkcija je kaznila takmičara novčanom kaznom u vrednosti od 500 evra.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detelje suđenja koje su gledaoci "Parova" priželjkivali sa nestrpljenje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter