Izvor:
14.02.2019 u 19:42
0

IZABELA VAN SEBE OD BESA: Najoštrije moguće osudila Ivanovo ponašanje zbog OVOGA!

Izabela Alijoski je ustala i oglasila se nakon puštenog VTR-a na kome se vidi kako Ivan Marinković govori svojoj izabranici Jeleni Ilić da ju je Bels ogovarala više puta.

-Neću mnogo dužiti, biću kratka. Neću komentarisati Ivanove reči, ali da sam ja rekla nešto loše za Jelenu Ilić verujem da bih za ovih pet meseci bila više puta podignuta da govorim o tome. Ne tračarim, ne ogovaram kao što moja majka i Ilijana imaju naviku da rade. Ja sam neko ko često komentariše ljude za ovim stolom, nikog nisam pljuvala i ogovarala, to bi se znala. Imam uopšteno jako korektan odnos sa njima, ali Marinković je više puta pokušavao da polemiše sa mnom o nečemu- kazala je revoltirana Bels i dodala.

-Ne shvatam ga za ozbiljno, a Jelenu jako volim što se neće promeniti zbog njihovih svađa.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter