Izvor:
14.02.2019 u 18:29
0

POŽGAJEV PRIJATELJ NAJAVIO SKORI KRAJ NJEGOVOG BRAKA: „On ne može da bude sa Ivanom, zaljubljen je u ovu malu!“

U emisiji "Upoznajte Parove" sa voditeljkom Jelenom Petković je uvek zanimljivo, tim pre što se u ulozi drugog voditelja u vili našao Nikola Lakić koji se sjajno snašao u toj ulozi.

U studiju Happy televizije je i podrška Aleksandru Požgaju. U pitanju je njegov prijatelj Vuk Đuričić koji nam je neočekivano otkrio neke detalje koji bi mogli da naškode njegovom prijatelju u rijalitiju.

Da li neko može da rasturi brak Aleksandru Požgaju?- upitala je voditeljka Petković.

– Pa vreme mu je za drugi brak. To smo se mi već napolju dogovorili. On ne može više da bude sa Ivanom, on je to meni rekao u više navrata, da je on zaljubljen u ovu malu.- rekao je Vuk.

Na ovo se Požgaj samo nasmejao videvši da se njegov kum, kako ga Požgaj zove, šali sa njim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter