Izvor:
05.05.2016 u 19:42
0

ULAZI FUDBALER: Dame, spremite se, nećete odoleti!

Mladi Bata Vićovac iz Velike Krsne kod Mladenovca, ima samo 20 godina i bavi se fudbalom. Za sebe kaže da je iskren, uvek pozitivan i spreman na šalu. Međutim, napominje da je spreman i na svađe.

Najviše bi voleo da upozna Brendona, Gasttozza, Ružicu i Zmaja, za koje, inače, kaže da su mu favoriti. Sa druge strane, navodi da mu se ne dopadaju Anamarija i Vesna Rivas.

Fizički mi se dopadaju Ružica i Maca, a ako mi jedna od njih dve bude dale šansu, pokazaću joj svoje kvalitete – kaže mladi fudbler.

Ističe još da svakodnevno prati Parove i da se prijavio na Audiciju kako bi pravio šou, zezao se sa ukućanima i bolje ih upoznao.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter