Izvor:
20.01.2019 u 03:20
0

NAJURNEBESNIJI MOMENAT U SEDMOJ SEZONI: Enisa Bajramović kakvu do sada niste videli! (VIDEO)

.

Poznato je da je učesnica sedme sezone "Parova", Enisa Bajramović, veoma tih i mirna, te da se retko eksponira u rijalitiju.

U ovoj sezoni postala je prepoznatljiva po vezi sa, sada već bivšim dečkom, Đorđem Tomićem, a potom sa Goranom Vuyičićem Vuyom, sa kojim je i dalje u ljubavi.

Naime, učesnica je večeras preterala sa alkoholom, pa je rekla sve što joj je na pametni, a potom je grlila i ljubila sve po vili.

U videu ispod pogledajte jedan od najduhvitijih momenata sedme sezone, koga Enisa ne podnosi ni u pijanom stanu, ali i da li bi Vuyi rekla "da" kada bi je zaprosio:

Happytv.rs
Foto/Video: Besni medvedici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter