Izvor:
12.01.2019 u 00:27
0

NADICA MARJANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Došla u vilu „Parova“ i savetovala ćerku da preotme Elvina Izabeli! Kadrin komentar dodatno je ŠOKIRAO! (foto)

Majka učesnica zabavno-humorističnog programa "Parovi", Nadica Marjanović, ne prestaje da šokira javnost.

Naime, svakog puta kada gospođa Marjanović poseti vilu "Parova" digne se velika prašina, a ovoga puta šokirala je savetom za svoju mlađu ćerku, Aleksandru.

Po rečima novinara Filipa, postoji snimak na kom se jasno čuje kako majka savetuje ćerku da razdvoji Izabelu i Elvina:

– Nije tačno, sve što mi je rekla je da se napolju priča da nas dvoje ličimo – rekla je Aleks, a Elvin je izneo svoje mišljenje:

– Nadica je jedno prilikom prokomentarisala za mene da se fino oblačim i da bi Aleksandra trebalo da obrati pažnju na mene. Razumem je, svaka bi majka poželela mene za zeta – rekao je Elvin.

Ipak, neki takmičari su prokiomentarisali da Nadica želi Elvina za sebe.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter