Izvor:
14.12.2018 u 19:47
0

RIJALITI BEBA NA VIDIKU: „Želim Vuyino dete!“ Vuya je OVAKO reagovao…

Voditeljka emisije "Upoznajte Parove", Anđela Lakićević je upitala Enisu Bajramović kako to da je drugačija sada, u vezi sa Vuyom, nego u vezi sa Đoletom.

Glasajte za Ivaniu i Vuyu. Drugačija sam jer smatram da je on zreliji od Đoleta, njemu treba mlađa žena. Super je momak, ali velika je razlika u godinama.

Vuya je razveden, ima dete. I kad sam to čula bilo mi je drago. Čim ima dete, mora biti dobar čovek. Budi se u meni želja da postanem majka, ali uvek sam nailazila na pogrešne.

Možda bih volela da imam dete sa Vuyom– rekla je lepa Enisa i dodala da njen bivši muž nije želeo da ima dete sa njom.

Ilijana je takođe u šali rekla da bi želela da postane majka, a nadovezala se i Žizela.

Dopunjavamo se, prošli smo neke stvari. Ako se desi, desiće se. Ne pazimo. Brinuo bih se o detetu, i dao mu svoje prezime.

Nama nije samo seks na um, treba nam i ljubavi– Izjavio je atraktivni influenser.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter