SAMO ZA HAPPYTV.RS DINA GALORINI: Takmičarka otkrila PRAVI razlog njenog sukoba sa Bakijem! Evo šta je u pitanju!

Atraktivna brineta, ćerka srpske heroine, Dina Galorini, pobrala je sve simpatije publike kada je sa bolom u duši podelila svoju tešku životnu priču.

Galorinijeva i dalje pati za svojim bivšim suprugom Milošem Stanojevićem, ali je uprkos tome, u vili "Parova" našla nekog na koga može da se osloni, a ponovo je osetila i one prve žmarce zaljubljenosti.

Naime, Dina već duže vreme gaji posebne simpatije prema denseru Bakiju B3, a evo šta takmičarka kaže na tu temu ekipi Happytv.rs portala:

1. Situacija između Bakija i tebe komplikuje se iz dana u dan.Rekla si da ste se udaljiti nakon što je negativno pričao o tebi.Šta si zapravo načula i koliko zaista veruješ tračevima?

- Baki mi je značio kao drug u pravom smislu te reči i velika mi je podrška ovde.Ukoliko se ispostavi da je po njegovom povratku u vilu izjavio da sam sa njim bliska samo zbgo ličnog marketinga, onda će me to duboko povrediti.

2. Mnogi su prokomentarisali da si ljubomorna na odnos Bakija i Ilijane, te da si zbog toga plakala.Koja je tvoja strana priče?

- Ja od samog početka imam konflikt sa Ilijanom, što Baki vrlo dobro zna.On se uprkos tome, kao moj pravi prijatelj, zbližio sa njom iz meni nepoznatih razloga, što smatram da nije u redu.Proglašena sam ljubomornom, što je potpuno apsurdno.

3. Pre nekoliko dana si opet pričala o svom bivšem mužu i priznala da ga i dalje voliš.Da li bi se ikada pomirila sa njim?

- Trenutno se nalazim u takvim uslovima u kojima često vraćam najlepša sećanja iz svoje mladosti.Moju mladost obeležio je moj bivši muž Miloš, pa tako maštam kako i dalje u velikoj ljubavi podižemo našeg sina Viktora.Život je nepredvidiv, a ja se nadam da će me uprkos svim mukama koje sam prošla, ipak nagraditi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality