SAMO ZA HAPPYTV.RS DINA GALORINI: Takmičarka otkrila PRAVI razlog njenog sukoba sa Bakijem! Evo šta je u pitanju!

Atraktivna brineta, ćerka srpske heroine, Dina Galorini, pobrala je sve simpatije publike kada je sa bolom u duši podelila svoju tešku životnu priču.

Galorinijeva i dalje pati za svojim bivšim suprugom Milošem Stanojevićem, ali je uprkos tome, u vili "Parova" našla nekog na koga može da se osloni, a ponovo je osetila i one prve žmarce zaljubljenosti.

Naime, Dina već duže vreme gaji posebne simpatije prema denseru Bakiju B3, a evo šta takmičarka kaže na tu temu ekipi Happytv.rs portala:

1. Situacija između Bakija i tebe komplikuje se iz dana u dan.Rekla si da ste se udaljiti nakon što je negativno pričao o tebi.Šta si zapravo načula i koliko zaista veruješ tračevima?

- Baki mi je značio kao drug u pravom smislu te reči i velika mi je podrška ovde.Ukoliko se ispostavi da je po njegovom povratku u vilu izjavio da sam sa njim bliska samo zbgo ličnog marketinga, onda će me to duboko povrediti.

2. Mnogi su prokomentarisali da si ljubomorna na odnos Bakija i Ilijane, te da si zbog toga plakala.Koja je tvoja strana priče?

- Ja od samog početka imam konflikt sa Ilijanom, što Baki vrlo dobro zna.On se uprkos tome, kao moj pravi prijatelj, zbližio sa njom iz meni nepoznatih razloga, što smatram da nije u redu.Proglašena sam ljubomornom, što je potpuno apsurdno.

3. Pre nekoliko dana si opet pričala o svom bivšem mužu i priznala da ga i dalje voliš.Da li bi se ikada pomirila sa njim?

- Trenutno se nalazim u takvim uslovima u kojima često vraćam najlepša sećanja iz svoje mladosti.Moju mladost obeležio je moj bivši muž Miloš, pa tako maštam kako i dalje u velikoj ljubavi podižemo našeg sina Viktora.Život je nepredvidiv, a ja se nadam da će me uprkos svim mukama koje sam prošla, ipak nagraditi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live