Izvor:
10.12.2018 u 02:12
0

OVO JE NAJGORA KAZNA KOJU SAM MOGLA DA DOBIJEM: Dina Galorini VAN SEBE, a razlog će vas iznenaditi!

Ljubavni trougao Baki B3, Ilijana Vagić i Dina Galorini, polako počinje da se raspada.

Naime, netrpeljivost i ljubomora između suparnica je sve uočljivija, a Dina ne može da sakrije da joj smeta Bakijeva prisnost sa Ilijanom, ma koliko se trudila.

Kako je problem nastao oko toga ko će u kom krevetu spavati, Dina je želela da se obrati i produkciji:

– Hvala produkciji ako me kazni na taj način da moram da spavam sa ovom u istom krevetu.Goru kaznu nisam mogla da dobijem –

– Ljubomora je čudo.Baki joj se dopada.Ne može da prihvati to da ima dobru konkurenciju.Ja sam za svaki dogovor, ali čisto sumnjam da sa Dinom može neko da se dogovori.Vidim da je jako pogodilo to što sam igrala Bakiju u krilu.Ne može devojka da me podnese – rekla je Ilijana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter