Izvor:
09.12.2018 u 17:20
0

NAKON SKANDALA SA BAKIJEVOM ŽENOM: Dina rešila da kaže sve što joj leži na duši! (FOTO)

Atraktivna takmičarka sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Dina Galorini, nakon skandala sa Bakijevom suprugom Bojanom, odlučila da otvori dušu i prizna kako zaista stvari stoje između njih, koji je njen glavni cilj ulaska u luksuznu vili i šta misli o Mirjani kao takmičarki i to samo za Happytv.rs.

1. Koji je tvoj glavni cilj takmičenja?

Moj cilj je da ostanem što duže i zaradim što više honorara, kad izađem da živim sa svojim sinom Viktorom.

2. Šta se dešava sa tobom i Bakije, da li bi mogla da objasniš gledaocima , zašto si zamerila Bakiju što je „uhvatio“ Ilijanu Vagić za zadnjicu, šta se to tebe tiče ako već ne gajiš nikakve emocije prema njemu a da ne izlaze iz okvira prijateljstva?

Baki i ja smo bili baš bliski drugari, ali naši odnosi su počeli dosta da se kvare, jer je sve otišlo predaleko. Zamerila sam mu što ju je uhvatio jer smatram da mu to ne priliči i nekako sam osećala da uvek treba da mu skrenem pažnju na neke stvari za koje smatram da nisu okej.

3. Da li si ikada stala i razmislila kao žena o ženi, kako se Bakijeva supruga koja se nedavno porodila gleda na tebe i sve što se dešava između tebe i njega. Da li misliš da je tvoje ponašanje korektno s obzirom na tvoju istoriju sa muškarcima i „drugaricama“?

Što se tiče Bakijeve žene, pričali smo on i ja više puta, ona zna da je on već bio u jednom rijalitiju, tako da mu ovo nije prvi rijaliti, ne vidim da išta loše radimo, ovo je sve deo šou programa i znam da i ona to zna. Bakija gledam isključivo kao druga, ali smo se i odaljili čak smo od danas baš prestali i da razgovaramo, došlo je do velikog okršaja među nama i zaista ne znam da li će biti prostora za pomirenje! Smučilo mi se sve to njegovo, što stalno ima nagle promene raspoloženja i ra njegova kontradiktornost a posle pravdanje!

4. Kako gledaš na učešće Mirjane Dimitrovske u „Parovima“ i njen stav prema ukućanima?

Mirjana je otkriće sedme sezone, ona je odlična za ovaj rijaliti, prema nama takmičarima ona je baš onakva kakva treba da bude.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter