NAJBRUTALNIJI INTERVJU SA ELVINOM KADRIĆEM: Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim...! (FOTO)

 

Multimedijalna ličnost, sarajlija Elvin Kadrić u specijalnom interviju samo za Happytv.rs otkrio je kako se oseća povodom sve očiglednijih emocija između njega i atraktivne mlade učesnice Izabele Alijoski, tj. da li će biti nešto konkretnije između njih dvoje, šta misli o njenom ponašanju prema majci, Slađani Petrović, ko je po njegovom mišljenju najbolji rijaliti igrač i koja od trenutno najstarijih učesnica mu je više prirasla uz srce.

 

1. Elvine, tvoj odnos sa Bels i dalje intrigira javnost, da li si spreman da za milionski auditorijum jednom za svagda objasniš šta se tu dešava i kako se osećaš posle optužbi da se nisi našao Izabeli kada si joj bio najpotrebniji?

- Od našeg odnosa nema ništa najrealnije. Boji se pritiska, nije spremna za napade. Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim dosta stvari je upravo do nje. Optužbe su za mene nebitne, jer mi nismo bili u vezi. Svakako ja joj ne trebam u tim situacijama.

 

 

2. Da li misliš da Izabela nepoštuje svoju majku Slađu, s obzirom da smo imali prilike da svedočimo njenom ponašanju, ili se samo tako ponaša jer je razmažena?

- Što se tiče rijalitija ne poštuje je. Razmažena je sigurno, ali kad je život bude pritisnuo, sve će se to promeniti. Verujem u nju, da je profesionalac u svakoj situaciji. Muška ruka joj je potrebna, sve dok se to ne desi, njeno stanje se za sad neće menjati.

 

 

3. Ko je po tvom mišljenju najveći rijaliti igrač?

- Ivan Marinković.

 

 

4. Imamo dve starije takmičarke u vili, baka Lindu i Mirjanu, koja od njih dve je po tvom mišljenju bolji takmičar i zašto?

- Bolji takmičar je Mirjana, zato što je interesantna i tačno živi ono što je napolju, podigla je sve na noge, niko je ne gotivi. Za rijaliti je Mirjana bolja, baka Linda je na odmoru.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality