NIKOLA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Istina o mojoj vezi sa Izabelom, suzama i najvećim taktičarima u rijalitiju!

 U ekskluzivnom intervjuu samo za Happytv.rs, Nikola Anđelković, učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" dao je odgovore na neka od pitanja koja golicaju maštu naših gledalaca već duže vreme.

Nikola je je progovorio o svojim manama i vrlinama, vezi sa lepom Izabelom i ostalim učesnicima.

1. Nikola, kako napreduje tvoja veza sa Izabelom Anderson? Čime te najviše osvaja, a šta je ono što ti se kod nje ne dopada? Šta bi se desilo da jedno od vas dvoje napusti takmičenje, da li misliš da bi vaša veza opstala i van rijalitija?

-Veza sa Izabelom konstantno napreduje, iako tako možda, ne izgleda na prvi pogled.

Najviše me osvaja svojom lojalnošću i poscvećenošću našoj vezi. Takođe je vrlo kvalitetna osoba, po nekim mojim merilima, i plus mi se sviđa i fizički, strastvena je, što čini hemiju među nama kvalitetnijom.

Smatram da bi naša veza opstala i van rijalitija, i da bi to bio pravi test za našu vezu.

2. U emisiji si se rasplakao, mnogi su te osudili. Šta te je toliko pogodilo? Kako se nosiš sa tim što mnogi takmičari misle da si slabić?

-Ja sam vrlo emotivna osoba, i smatram da je to validan razlog za osudu jer se ja svojih emocija ne stidim. Pogodilo me je to što sam dobio pitanja koja sam sam sebi postavljao pre ulaska u rijaliti, pa se baš zbog toga i javila nesigurnost tokom odgovaranja. 

Ne zanima me što neki takmičari misle da sam slabić, jer koliko god to neskromno zvučalo, ja sebe smatram kvalitetnom osobom, i to što sam izrazio svoja osećanja u "suza" maniru, ne smatram slabošću. 

Osetljive sam prirode jer sam život proveo sa sebi dragim ljudima, sa kojima vrlo lako mogu da dođem do dogovora i ovo je sve velika novina za mene. 

3. Koji su tvoji najveći kvaliteti, a šta ne voliš kod sebe?

-To je najbolje pitati neku drugu osobu, ali smatram sebe lojalnom, pouzdanom, pravednom osobom. Istrajan sam u svojim ciljevima kada su oni jasno definisani. 

Ne volim kod sebe što kad me ne interesuje nešto, ne trudim se ni mrvicu da se zainteresujem za to. Takođe ne volim kod sebe što nisam baš u stanju da organizujem i isplaniram neke velike stvari u životu, nego puštam da sve ide svojim tokom.

Kada ne želim da budem u nekoj sferi to se jasno vidi na mom licu, i pokretima i nema toga što može da me afirmiše, da ostanem u tvoj sferi. Nisam previše socijalan tip, tako da većinu svog slobodnog vremena provodim sam ili sa svojom muzikom, ili se bavim sportom koji me inspiriše u datom trenutku.

Takođe, nisam pohlepan i mislim da za sreću ne treba mnogo.

4. Koji takmičar je po tebi najveći igrač, a ko ima najveće šanse da napusti vilu?

-Najveći rijaliti igrač je svakako, Ivan Marinković, u čijim izlaganjima vrlo često uživam kada ih iznosi na sebi svojstven način. Neću nabrajati njegove kvalitete sada. 

Upravo ja imam najveće šanse da napustim vilu, ako ne ja, onda će Meda.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality