Izvor:
19.11.2018 u 18:30
0

MILI NIKAD SUROVIJI: „Zavio si ovde žene u crno!“ (FOTO)

U toku je vaša omiljene emisija na srećnoj televiziji "Upoznajte parove".

Voditeljka Miomira Dragićević ovoga puta ugostila je Mikija Mećavu, Anastasiju Buđić,kao i Kristinu Madić.Očekuje se dolazak Jovane Novakov Šmizle, izbačene takmičarke.

Kako je i večeras jedna od glavnih temi svojevoljno napuštanje vile Đorđe Tomića, koji je izrevoltiran opaskama od strane Ilijane Vagić doneo naglu odluku, ali mu je produkcija omogućila da se vrati u rijaliti, došlo je do nove svađe.

Naime, takmičar Milutin Radosavljević Mili istakao je kako je Đorđe surov prema ženama i da je mnoge u vili povredio svojom samoživošću:

– On je žene zavio u crno.Enisu je povredio, Sašku je emotivno razorio…Sad je Anđelina meta, a ona nije ni svesna da ga je ugasila –

– Nemoj Mili ti da brineš o ženama sa kojima sam ja u priči.Neću nikoga zaviti u crno – rekao je Tomić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter