Izvor:
14.11.2018 u 21:18
0

BIO JE UZ NJU KADA JOJ JE BILO NAJTEŽE, A SADA GA JE NOMINOVALA: Izabela mu žestoko zapretila: Poslednji put ti OVO kažem!(FOTO)

Učesnici sedme sezone rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju nominacije.

Izabela Alijoski iznenadila je mnoge učesnike kada je nominovala jednog od najkontroverznijeg člana vile, Nikolu Jovanovića Conju.

Ona je najpre imala mnoštvo zamerki na njegov račun, a onaj koji je bio od presudnog značaja, zbog kojeg Conjo užasno nervira Izabelu, jeste što spominje imena iz spoljnog sveta, na koja bi trebalo da pripazi:

– Ne znam zašto on uporno radi neke stvari i da li ima percepciju kakvu težinu imaju neke reči koje se ovde iznesu javno. Stvarno mi smeta kada spominje ljude iz spoljnog sveta, ne želim da me iko sa tim imenima povezuje. Poslednji put ti kažem da ljude iz spoljnog sveta ne spominješ – izjavila je Izabela, zatim se nadovezao Conjo, koji je hteo da ublaži celu situaciji i dokaže Izabeli koliko je ona njemu zapravo draga:

– Ono veče kada ti je bilo teško, ja sam bio uz tebe – izjavio je Conjo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter